فاهيتا الفراخ
المقادير:
1/2 كيلو صدور فراخ مخلية (مقطعة لقطع صغيرة)
2 بصلة مقطعة لشرائح كبيرة
2 فلفل رومي مقطع شرائح طولية
2 ثمرة طماطم مقطعة لقطع صغيرة
1/8 كيلو زيتون أسود
ملح وفلفل وبهارات
حبهان
ورق لاورا
مكعب مرقة دجاج
الطريقة:
1- شوّحي البصل في شوية زيت، وبعد كده حطي الفلفل الرومي.
2- قطّعي الزيتون لقطع صغيرة، وضيفيها على البصل والفلفل الرومي ومعها قطع الفراخ، وقلبيهم مع بعض كويس على نار هادية.
3- بعد كده دوّبي مكعب مرقة الجاج كويس في نصف كوب مية، وضيفيها على الفراخ ومعاها الملح والفلفل الأسود والبهارات والحبهان وورق اللاورا.
4- لما تحسي إنهم ابتدوا يستووا شوية ضيفي الطماطم.
5- قلّبي المكوّنات كلها كويس على النار، وممكن إنك تزوّدي شوية مية لو حسيتي إنك محتاجة تزوّدي.. وبعد كده قدّميها وممكن تعملي مع الطبق ده مكرونة أو بطاطس محمرة.
0 comments:
إرسال تعليق