الاثنين، 18 أكتوبر 2010

تورتة البودنج ... سهلة وسريعة بالصور

المقادير:

ظرفين من بودينج الفراولة

مقدار من المهلبية
ولعمل المهلبية تحتاجين
2 كوب حليب
3 ملاعق كبيرة نشا
4 ملاعق كبيرة سكر

اخلطي جميع المقادير وارفعيهم على نار متوسطة الحرارة
الى ان يصبح قوامها ثقيل نوعا ما


الطريقة:

اول شئ رصي فراولة مقطعة بالشكل والطريقة اللي تحبيها



اتبعي الخطوات اللي على ظرف البودنج ثم صبيها على الفراولة


ضعيها في التلاجة ..... وابدئي في تحضير المهلبية

بعد تجهيز المهلبية صبيها على خليط البودينج




ضعيها في التلاجة لمدة تتراوح بين 1 ساعة الى 2 ساعتين


اقلبيها في طبق التقديم وذوقيها بالكريم شانتيه والف هنا ...........


 

وبالهنا والشفا
منقووول 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...